Materieel

We investeren veel in innovatief en krachtig materieel. Wat (nog) niet op de markt is, maar volgens ons wel nodig is om het werk goed te kunnen doen, ontwikkelen we samen met leveranciers. Daardoor heeft Van Doorn Geldermalsen B.V. een zeer specialistisch machinepark tot zijn beschikking. Al ons materieel wordt volledig in eigen huis onderhouden door onze technische afdeling. Dat garandeert een optimale inzetbaarheid van de machines voor al onze projecten en werkzaamheden.

Duurzaamheid heeft onze aandacht en is een belangrijke factor bij aanschaf, onderhoud en gebruik van het materieel dat wij inzetten voor ons werk. We hebben een ECODrive certificaat, promoten ‘Het Nieuwe Rijden’ bij onze chauffeurs en investeren in oplossingen om onze Carbon Footprint te verlagen. Kijk voor meer informatie op de website van de Leeuwenstein Groep.

Ons materieel is te huur voor incidentele werkzaamheden of voor langere termijn. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een offerte contact op met de afdeling Verhuur.