41005567592_d37dbede05_k

Gunning Onderhoud Provinciale wegen Noord Brabant

Op 3 december werd de gunning bekend gemaakt van het onderhoud van de provinciale wegen in Noord Brabant aan de Combinatie Van Doorn – Van Esch. Het gaat om een onderhoudsprestatiecontract voor de komende 3 tot 6 jaar van in totaal 550 kilometer Provinciale weg. De uitvoering van het contract is gestart op 1 januari 2018.

Al eerder, op woensdag 22 november 2017, werd in het Restaurant Croy De Pettelaar, de voorlopige gunning bekend gemaakt en de nieuwe werknaam ‘EschDoorn’ en het logo onthuld. Deze handeling markeerde het einde van de gunningsfase. Door het zetten van een handtekening op het bord bekrachtigden de betrokken partijen symbolisch hun samenwerking, vooruitlopend op de definitieve opdrachtverlening die op 3 december plaats zou vinden, na het doorlopen van de wettelijke bezwaartermijn.

“Er ligt nu een solide basis om als partners de komende jaren samen te kunnen zorgen voor veilig, slim en duurzaam onderhoud van de provinciale wegen” aldus Hans Goossens, Programmaleider Beheer & Onderhoud.

 

Foto: de project directeuren Barend van Doorn (Ezn) en Jos van Esch samen met Bart Swaans, Hoofd Afdeling Verkeer en Vervoer van de Provincie Noord-Brabant.